måndag, september 03, 2007

M och V

Det är alltid kul när Ung Vänster och Moderater håller med varandra, mest för att det händer så sällan. I fallet med Guillou's krönika om terrorist nojjan och "muslimerna" så möts i alla fall Migelle Wikström (M) på bloggen Alla ska Med och

1 Comments:

Anonymous Lina said...

Tja. Guillou skriver iofs inte så himlaskriande dåligt som han brukar, men jag kan fortfarande inte säga att jag tycker det är bra. Fast det var kanske inte det du menade?
Krönikan har sin plats i Aftonbladet, något som inte förvånar. Vi tar ett aktuellt och debatterat ämne, en synlig plats, och en känd kolumnist som får rapa saker som vi alla redan känner till. Varför bryta ett vinnande koncept? (Sa jag att jag tycker att Aftonbladet numera är en skvallertidning som enbart av misstag möjligtvis råkar rapportera en faktisk nyhet då och då?)
Jag håller helhjärtat med om att terroristdiskussionen behövs, men jag föredrar en förd på lite högre nivå. Inlägg som enbart består i att kasta skit på andra känns inte så fruktsamma. Och jag kan inte bli kvitt känslan att det stora budskapet är att man inte ska bli illa behandlad bara för att man har ett utländskt namn som Guillou.
"Och om hundra år är det nog inte konstigare att heta Guillou än att heta Ranelid, möjligen mer känt."
Ja, se själv vad cool man kan vara trots sitt utländska namn.

Jag hoppas innerligt att det frö som såtts hos både M och UV är att använda sig av terroristlagstiftningen för att raskt avvisa en alltför känd "utlänning" (som börjar på G), för att skydda svenska folket mot den ständiga terror vi utsätts för från hans sida!

(Hey! Det här är inte någon seriös debatt om terrorlagstiftningen, DÅ är det ok att kasta en hel gödselstack om man vill! =P )

9:32 fm  

Skicka en kommentar

<< Home