fredag, januari 25, 2008

Förjävliga moraliserande paragrafryttare

Jag läser inte kvälspress särskilt ofta men när de gör bra saker bör de väl uppmuntras. Situationen för Susanne Eriksson är vidrig och det hela är totalt vansinnigt och de som varit del i domen borde fråntas sina uppdrag.

2 Comments:

Anonymous Lina said...

Fast man KAN få narkotikaklassade läkemedel som inte finns i Sverige på licens, så det finns andra vägar att gå. Det finns lagar i Sverige av en anledning. Om man fullt medvetet bryter mot en av dessa ska man också vara beredd att ta sitt straff. Utan att gnälla. Varför ska vissa få bryta mot lagen och inte andra?

Och när man sen inte ens bara har det för medicinskt bruk utan delar med sig av det... Om en person plockar ut Stesolid och sedan frikostigt delar med sig av det till sina besökare för att de ska sitta tillsammans och ha det trevligt på ruset, det är ju helt barockt!
Om man har hemsk ångest, och köper Stesolidliknande preparat på gatan (eller tom tillverkar det själv) för att det faktiskt hjälper, ska den personen också undantas från narkotikalagstiftningen?

Att man tycker jävligt synd om sig själv är ingen anledningen att bryta mot lagen - och dessutom förvänta sig att komma undan med det!

1:06 em  
Anonymous Anonym said...

Cannabis går att få från läkaren med lisens enligt lag men tillämpas inte.

Att påstå att Ms sjuka får ta sina smällar för att dom odlar cannabis visar på en stor okunskap , hoppas du får Ms med.

Att röka med några vänner som att dela en kopp kaffe är det inget fel på.
Kanske du hade föredragit att dessa vänner skulle gynnat brottsligheten och den svarta marknaden.?

Empatilösa Indoktrinerade Nötter.

10:38 fm  

Skicka en kommentar

<< Home