torsdag, juni 19, 2008

Åt helvete!

Massövervakningen är här och alla är skyldiga tills motsatsen är bevisad.

Kommer skriva mer senare men vill just nu informera om att det flaggas på halvstång imorgon på midsommar då den personliga integriteten har avlidit. Protesterna bör och ska inte sluta bara för för omröstningen är över.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Etiketter: , ,

2 Comments:

Blogger Kraxpelax said...

FRA-lagen är nödvändig. Tack och lov att den nu är igenom.

Från det ena till det andra.

Samvetet bjuder mig. HIV. Folket måste varnas i starkast möjliga ordalag.

HIV: politisk huvudfråga!

Inväntas halvårsrapport från smittskyddsinstitutet. Läget kritiskt. Nuvarande handlingsförlamning måste upphöra. Största möjliga tysssssssstnad förefaller vara huvudlinjen. Det signalerar SVAGHET. Det signalerar FEGHET. Det signalerar ODUGLIGHET. Det skapar allmän MISSTRO. Det måste blir ett slut på sexdaltet à la rödgrön röra. Slutfjäskat för destruktiva krafter. Obligatorisk testning för samtliga sjukhuspatienter. Helst även obligatorisk stickprovstestning.

Kondomköret fungerar inte alls.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=796170

Det här är i högsta grad en politisk fråga. Katastrofens omfattning i dagsläget blir känd först om tio år. Om ingenting görs nu, kommer en förfärande förtroendeklyfta att öppna sig längre fram. Landet destabiliseras allvarligt.

Man måste därför vakna upp, och klargöra vem som styr och ställer. Förskaffa sig RESPEKT och FÖRTROENDE. Det blir till en början föga populärt. Men det lönar sig på sikt.

En synnerlig anmärkning. Porreländet. Det propagerar för dödligt sexbeteende. Däråt måste något göras. Och i just HIV-perspektivet blir den skändning av svenska politiker pestforumet Flashback ägnat sig åt helt outhärdligt.

Dethär duger inte alls.

Det här håller bara inte. Funkar inte.

De styrande måste vakna, gå till aktion. Återställa samhällsdisciplin och behövlig auktoritet. Annars hotar upplösning.

10:40 fm  
Blogger Peter Perskull said...

FRA lagen är ett angrepp på demokratin. Är man för den har man kraftiga brister i sin samhällsyn.

HIV: Sverige har en av västvärldens hårdaste smittskyddslagar där folk (Afrikaner) kan issoleras på obestämd tid utan domstolsbeslut. Den har krafigt kritiserats av olika MROs. Den behöver reformeras inte stärkas. HIV ökningen vi ser i Sverige är i stort bara beroende på invandring av personer som redan har viruset i kroppen.
Tycker hela ditt inlägg är unket och har en människoovärdig ton.

8:49 fm  

Skicka en kommentar

<< Home